After All Vakopleidingen Bloemschikken

Wie goed doet, goed ontmoet

 

Praktijklessen

Bent u op zoek naar een goede school in Zuid Nederland, waar u voornamelijk praktijklessen in bloemschikken kunt volgen? Dan bent u hier bij After All aan het juiste adres! Sinds 2005 kunt u bij After All terecht voor zowel Korte Cursussen als Vakopleidingen Bloemschikken. We zijn al flink wat jaren actief in het zuiden van het land, maar voor die tijd hebben we al ruim twintig jaar ervaring opgedaan op het gebied van lesgeven in dit leuke vak.
 

Persoonlijke benadering

Bij After All weten we hoe belangrijk een goede, nette, adequate en persoonlijke benadering van potentiële, oud- en huidige cursisten is. Het gezegde luidt: 'Wie goed doet, goed ontmoet' en dat is niet zomaar uit de lucht komen vallen...
 

Technieken en nog veel meer

Tijdens een cursus of opleiding bij After All leert u niet alleen de zeer belangrijke technieken, maar ook de achterliggende gedachten en ideeën, de stijlen, de vormen, enzovoort. Korter gezegd: de fijne kneepjes van het vak of de kneepjes van dit fijne vak.
 

Geen verrassingen achteraf

De opleidingen van After All zijn stuk voor stuk 'All-in'. In gewoon Nederlands heet dat 'volledig verzorgd'. U hoeft dus, net als bij All-in vakanties, niets meer zelf te kopen of aan te schaffen om de lessen te kunnen volgen. Alle materialen die tijdens de lessen worden gebruikt zijn in de cursusprijs inbegrepen. GEEN verrassingen achteraf dus...


Voorbeelden:

  • bloemen
  • groen en bladmateriaal
  • vazen
  • schalen
  • ondergronden
  • etc.


Bij de Vakopleiding komen daar dan nog een tas, mes, allesknipper, rolbandmaat en theoriemap bij, alsmede de digitale boekjes 'Bloemen- en Plantenboekje' en 'Nomenclatuur der Bloemen en Planten' van onlineBloemschikken, het praktijkexamen inclusief voorbereidingsdagen, certificaat van deelname of diploma en cijferlijst.

Bovendien zijn de koffie, thee, frisdrank en lunch tijdens alle lesdagen ook inbegrepen bij het cursusgeld. U komt als cursist(e) van After All dus werkelijk niets te kort.

Wanneer u dan nog uw goede humeur meebrengt zijn we helemáál compleet !!
 

After All: De beste manier

Door dit All-in concept bent u er dus van verzekerd dat u altijd de juiste materialen en hoeveelheden hebt. Precies dezelfde als die van de docent(e), waardoor u eenvoudig kunt vergelijken met zijn/haar werkstukken en met die van uw medecursisten. En van deze vergelijkingen kunt u weer een hoop leren, bijvoorbeeld tijdens de nabespreking van de les.

Dit is de beste en de enige goed werkende manier om het vak te leren, zo heeft jarenlange ervaring in professioneel bloemsierkunstonderwijs aangetoond.

Wanneer u de opleidingen van After All zou vergelijken met andere aanbieders en in eerste instantie mocht denken dat onze opleidingen duur zijn, bedenk dan dat de totaalprijs van de andere aanbieders een stuk hoger zou komen te liggen dan die van After All, wanneer u zelf nog alle genoemde materialen moet aanschaffen. Het bewijs daarvoor werd reeds geleverd door een prijsvergelijkingsonderzoek.

Wellicht ten overvloede vermelden we dat u ALTIJD naar huis gaat met een arrangement dat AF is. Wij doen niet aan half werk, After All...
 

After All: Praktijkgericht

Alle opleidingen van After All zijn praktijkgericht. De praktijk is dus belangrijk en techniek is daarvan de basis. Met de juiste technieken onder de knie bent u in staat om alles te maken dat u kunt bedenken.

 

Contactgegevens:

de Wieken 75
6021 LB  Budel
Telefoon: 0495-769000

E-mail: info@afterall.nl
Website: www.afterall.nl

Locaties:

RKDmedia

3191 AC  Hoogvliet Rotterdam
Telefoon: 0613466045
Meer informatie >>


Online, thuis of onderweg

1013 GM  Utrecht
Telefoon: 0495-769000
Meer informatie >>


De Schakel

3204 XR  Budel-Dorplein
Telefoon: 0495-518603
Meer informatie >>


Spijkenisse

3208 DL  Spijkenisse
Telefoon:
Meer informatie >>


Workshops en Opleidingen

Locatie: Online, thuis of onderweg

Prijs: € 7,50 per maand

Locatie: De Schakel

Prijs: € 390,- all-in

Locatie: De Schakel

Prijs: € 67,50 incl. lunch

Locatie: De Schakel

Prijs: € 7,50 per maand

Locatie: De Schakel

Prijs: € 700,- all-in

Locatie: De Schakel

Prijs: € 190,- all-in

Locatie: De Schakel

Prijs: € 2.150,-   all-in

Locatie: De Schakel

Prijs: € 3.250,-   all-in

Vacatures

dsfkj ghdsfkljhsflkjhsd flkdjsh flsdkjh fklsjh fkljh flk hdflkjdhs flkdjshf ldkshfj dlskfjhdsfklhj sdflkjhds fkljsdhf dklsjhf sdlkfjh dslfkh dsfklh dsfkljdhsfkldhjsfkldshjfdklsfjh dklshf dklshfj sklfj hsfkl dhsfkldhs fklsh fkls hf

Lees meer >>