Korte Vakopleiding - vijf dagen ondergedompeld in bloemwerk

Startdatum: maandag 28 januari 2019

Wist u dat u zoveel kon leren in vijf dagen? Wij wel!

 

Inleiding

After All biedt haar cursisten een Korte Vakopleiding van slechts vijf lesdagen. Misschien vraagt u zich af waarom en wat u zich daarbij moet voorstellen. In deze inleiding leggen we het uit. Er zijn heel veel mensen die al de nodige bloemschikworkshops hebben gevolgd en wellicht bent u er eentje van. Dat wil echter niet zeggen dat u dan ook daadwerkelijk bent geschoold. Iets namaken of gezamenlijk maken wil natuurlijk nog niet zeggen dat je het zelf volledig beheerst. Als hedendaagse cursist ben je wel wat kritischer dan vroeger. Kritischer op degene die de cursus of opleiding verzorgt, maar vooral ook kritischer op jezelf. Je wilt dus vaak 'meer' dan voorheen. Niet zozeer uitgedrukt in hoeveelheden, maar vooral in kwaliteit. In ieder geval 'beter' dus.

Ondanks het feit dat de gemiddelde Nederlander steeds meer vrije tijd schijnt te hebben, heeft niet iedereen zomaar even de tijd om een Vakopleiding te gaan volgen. Daar ben je al gauw een jaar of langer mee bezig. Voor de mensen die er toch even serieus van willen proeven heeft After All haar Korte Vakopleiding in het leven geroepen. Met als zeer prettige optie de mogelijkheid om daarna alsnog 'in te stromen' in de Vakopleiding Bloemschikken.

 

Doel

After All stelt zich tijdens de Korte Vakopleiding ten doel haar cursisten in vijf aaneengesloten lesdagen een diversiteit aan arrangementen te bieden en de verschillende bijbehorende technieken aan te leren. Na afloop van deze opleiding kunt u bijvoorbeeld een bloemenstalletje gaan runnen, waar de meest populaire arrangementen kunnen worden gemaakt. U kunt ook voor naaste familieleden wat bruidswerk verzorgen. Dit heeft voor velen een behoorlijk emotionele kant en wordt daarom vaak zeer gewaardeerd. En natuurlijk is het ook leuk wanneer u uw zelfgemaakte arrangement kunt meenemen naar verjaardagen of andere aangelegenheden om daar vol trots de show te stelen.

 

Hoeveel redenen heeft u nodig om mee te doen?

 

Doelgroep

De Korte Vakopleiding is geschikt voor u als u voor het eerst een serieuze opleiding bloemschikken wilt gaan volgen en 'het nou eens écht' wilt leren.

Deze opleiding is echter ook prima als u nog niet zeker weet of u 'het allemaal wel kunt'. Er zijn namelijk vrij veel mensen die twijfelen aan hun eigen kunnen op bloemschikgebied. Een goede docent(e) doet hier wonderen voor u!

Misschien weet u al wel dat u graag meer zou willen leren dan wat in deze opleiding aan bod komt, maar kent u After All en haar manier van lesgeven nog niet goed genoeg. U wilt graag eerst ervaren wat voor vlees u met After All in de kuip heeft en dat is te begrijpen.

In dat geval gebruikt u de Korte Vakopleiding als opstap naar de Vakopleiding. Die opleiding duurt een stuk langer en kost beduidend meer, dus zo’n kritische houding kunnen wij alleen maar waarderen. Met een Vakopleiding Bloemschikken koopt u tenslotte niet een halfje brood...

Of u behoort tot de groep cursisten die graag een volledige Vakopleiding Bloemschikken zou willen volgen, maar u heeft daar onvoldoende tijd en/of financiële middelen voor.

Dan is het nu alvast handig om te weten dat u later met het behaalde Certificaat van Deelname kunt 'instromen' op de zesde lesdag van de Vakopleiding. Het rooster van de Korte Vakopleiding is tenslotte identiek aan dat van de eerste vijf lesdagen van de Vakopleiding.

Zo gaan de investeringen in zowel tijd als geld tenminste niet verloren. Want wanneer u de Vakopleiding gaat volgen binnen één jaar na de Korte Vakopleiding, krijgt u € 400,- korting!

 

Wat krijgt u allemaal?

 

Altijd all-in

De opleidingen van After All zijn stuk voor stuk 'All-in'. In gewoon Nederlands heet dat dus 'volledig verzorgd'. En net als bij All-in vakanties betekent dit dat u niets meer hoeft te kopen of aan te schaffen om de lessen te kunnen volgen. Dus GEEN verrassingen achteraf.

 

Inbegrepen

  • Alle benodigde bloem- en bladmaterialen in een grote verscheidenheid.
  • Alle bijmaterialen, zoals coniferengroen, bolletjesmos, stenen, plantjes.
  • Alle ondergronden, zoals vazen, schalen, glas, bruidsboekettenhouders, graftakhouders.
  • Alle voor de lessen benodigde hulpmaterialen, zoals Oasis® blokken en rondjes, Oasis® Fix en prikkers, bloementape, alle draadsoorten, wikkeldraad, diverse lintsoorten, paperribbon, corsagespeldjes, watten, celstof, krammen, raffia, touw, gaas, watervaste tape, enz.
  • Toegang tot het digitale 'Bloemen- & Plantenboekje' op www.onlineBloemschikken.nl.
  • Toegang tot het digitale boekje 'Nomenclatuur der Bloemen en Planten' op www.onlineBloemschikken.nl.
  • Toegang tot de digitale, zeer uitgebreide, kleurenbrochure van Oasis® op www.onlineBloemschikken.nl, met voorbeelden van alle verkrijgbare Oasis® producten.
  • Koffie, thee, frisdrank en lunches tijdens de lesdagen.
  • After All tas, mes, allesknipper, rolbandmaat, schrijfblokje, etui, pen.

 

Niet inbegrepen

  • Materialen om thuis te oefenen.

 

Certificaat

Wanneer u alle lessen aanwezig bent geweest, ontvangt u een After All Certificaat van deelname.

 

Prijs: € 700,- all-in

Les Data:

Maandag 28 januari 2019

Dinsdag 29 januari 2019

Woensdag 30 januari 2019

Donderdag 31 januari 2019

Vrijdag 01 februari 2019

Locatiegegevens:

De Schakel

St. Barbaraweg 1
3204 XR  Budel-Dorplein
Tel: 0495-518603

Meer informatie >>

Bedrijfsgegevens:

After All Vakopleidingen Bloemschikken

6021 LB  Budel
Tel: 0495-769000
website: www.afterall.nl

Meer informatie >>